Premiär för Capio Medoculars blogg

- 14 april

Idag är det premiär för vår blogg! Tanken har grott under cirka ett halvår – borde vi inte ge oss i in den sociala medievärlden? Och svaret har vuxit fram tydligare och tydligare – det är klart att vi ska.

Vår blogg kommer att handla om vårt specialområde – ögon. Vi brinner för detta område och tror att du som läser denna blogg också är intresserad av ögon eftersom du har sökt dig hit. Vi kommer att blogga om synfel och olika metoder för detta – ögonlaser och linskirurgi. Vi kommer att ta upp vad som händer inom ögonområdet vad gäller teknikutveckling vid ögonoperationer, rapportera från olika kongresser och seminarier där vi deltar, berätta om våra egna, personliga erfarenheter av ögonoperationer, bemöta artiklar som skrivs om ögonoperationer, tipsa om intressanta artiklar med mera.

Bloggen kommer att utvecklas vartefter och vi hoppas så klart på att det kan bli dialog med er läsare.

Vi som kommer att blogga har lite olika kompetensområden. Det är Bo Andersén och Göran Helgason som är ögonkirurger, det är Anna Björkholm och Patrik Svensson som är optiker och det är jag, Jeanette Lindahl som är marknadsansvarig. Kontakta oss gärna om du har frågor, synpunkter eller förslag på vad du vill att vi ska skriva om.

Nu kör vi!

  
Jeanette är marknadsansvarig på Capio Medocular. Har arbetat med marknadsföring av sjukvård i drygt 30 år. Jobbade tidigare med ögonkirurgiska produkter på Pharmacia och sedan som marknadschef på ett Elisabeth Sjukhuset. Uppskattar skogen, naturen och att läsa och resa.

2 kommentarer till “Premiär för Capio Medoculars blogg”

  1. Johan skriver:

    Bra! Jag funderar lite på att operera ögonen, trött på mina linser, så jag kommer hålla koll på bloggen.

    /Johan

  2. patrik.si.svensson@capio.se skriver:

    Kul att du läser bloggen Johan, hoppas du får glädje av den.

Kommentera detta inlägg