Mät ditt synfel inför golfsäsongen

- 15 april

Lördagen den 17 april mellan klockan 11 och 15 kommer Capio Medocular att finnas i Gränby Centrum i Uppsala för att informera om synfelskirurgi ute bland lördagsshoppande Uppsala-bor.

Besökarna kommer ha möjlighet att få sitt synfel mätt och ställa alla de frågor som man kanske har men aldrig gjort sig tid med att ringa eller maila till kliniken för att ställa. Vi har märkt tidigare att det är ett enkelt och naturligt sätt att möta människor och få igång intressanta diskussioner, när man inte är i den vanliga sjukvårdsmiljön. Både optiker och sjuksköterskor kommer att vara på plats – redo att mäta och analysera synfel och vilken behandlingsmetod (LASIK, LASEK/ELSA, ICL eller PRL) som kan vara aktuell för just dina ögon.

Eftersom tidpunkten sammanfaller med att golfsäsongen startar – och väldigt många av våra patienter spelar golf – så passar vi även på att anordna en liten puttävling. Det kan ju hända att den som inte lyckas putta så bra, helt enkelt behöver korrigera sitt synfel inför golfsäsongen.

Vi kan inte lova att vi kan förbättra ditt golfspel – men ditt synfel kan vi troligtvis göra något åt. Läs gärna mer om golf och synfelsbehandling.

  
Jeanette är marknadsansvarig på Capio Medocular. Har arbetat med marknadsföring av sjukvård i drygt 30 år. Jobbade tidigare med ögonkirurgiska produkter på Pharmacia och sedan som marknadschef på ett Elisabeth Sjukhuset. Uppskattar skogen, naturen och att läsa och resa.

Kommentera detta inlägg