Vi vill önska en trevlig sommar!

- 30 juni

Det känns nästan ofattbart att det är semesterdags, men så är det. Nu kommer den där underbara tiden som vi längtar efter ett helt år, som sedan går så ofattbart fort och sedan förstår man knappt att det är dags att börja jobba igen. Men nu ska vi alla passa på att njuta av sommaren med allt vad den innebär – oavsett om det är att ligga i hängmattan och lyssna på ”Sommar”, resa eller att renovera huset.

Under semestern är det även många som brukar upptäcka hur bekvämt det skulle vara att göra en ögonoperation för att slippa glasögon eller linser. Vi får ofta höra kommentarer om det i augusti, när våra patienter har haft problem att använda cyklop eller inte sett sina barn ordentligt på stranden. Sand och linser är heller ingen rolig kombination – oavsett om det är på stranden eller i sandbunkern på golfbanan.

Det är roligt att kunna konstatera när vi nu kommit halvvägs in på det här året att fler och fler verkar välja att operera sitt synfel. Särskilt stor ökning ser vi i Göteborg. Är göteborgare mer klarsynta tro?

Vi önskar alla våra läsare en riktigt skön sommar, vi är tillbaka med vår blogg igen vecka 33. Under sommaruppehållet kommer vi inte heller kunna svara på eventuella kommentarer. Men vill du ställa en fråga här i bloggen svarar vi givetvis så fort vi är tillbaka.

Glöm inte solglasögonen – ut och njut nu!

  
Jeanette är marknadsansvarig på Capio Medocular. Har arbetat med marknadsföring av sjukvård i drygt 30 år. Jobbade tidigare med ögonkirurgiska produkter på Pharmacia och sedan som marknadschef på ett Elisabeth Sjukhuset. Uppskattar skogen, naturen och att läsa och resa.

Kommentera detta inlägg