Om du bor i Göteborgstrakten – mät ditt synfel i Nordstan i helgen

- 5 maj

Lördagen den 7 maj mellan klockan 10 och 18 kommer Capio Medocular att finnas i Nordstan (framför Turistbyrån) för att informera om synfelskirurgi ute bland lördagsshoppande göteborgare.

Besökarna kommer ha möjlighet att få sitt synfel mätt och ställa alla de frågor som man kanske har men aldrig gjort sig tid med att ringa eller maila till kliniken för att ställa. Vi har märkt tidigare att det är ett enkelt och naturligt sätt att möta människor och få igång intressanta diskussioner, när man inte är i den vanliga sjukvårdsmiljön. Både optiker och sjuksköterskor kommer att vara på plats – redo att mäta och analysera synfel och vilken behandlingsmetod (LASIK, LASEK/ELSA, ICL eller RLE) som kan vara aktuell för just dina ögon. På plats kommer vi till och från under dagen även ha en opererade patienter som delar med sig av sina erfarenheter.

Välkommen förbi!

  
Jeanette är marknadsansvarig på Capio Medocular. Har arbetat med marknadsföring av sjukvård i drygt 30 år. Jobbade tidigare med ögonkirurgiska produkter på Pharmacia och sedan som marknadschef på ett Elisabeth Sjukhuset. Uppskattar skogen, naturen och att läsa och resa.

Kommentera detta inlägg