Stort intresse för synfelskirurgi i Göteborg

- 10 maj

I lördags, 7 maj, var delar av Capio Medoculars personal på plats i Nordstan i Göteborg för att informera om synfelskirurgi. Intresset var mycket stort och kön var lång redan en halvtimme innan vi startade. Hundratals personer fick sina frågor besvarade om synfel och möjligheten att göra en ögonoperation. De som ville kunde även få sitt synfel testat och mätt.

Besökarna tyckte att det var ett bra tillfälle att kombinera lite lördagsshopping med information om ögonlaser och linskirurgi, det blir enklare än att ringa sa många. Många tyckte också att det var intressant att höra att man kan använda sig av bruttolöneavdrag för att finansiera sin operation, vilket minskar kostnaden med 30-55%, beroende på inkomst/marginalskatt.

För dig som inte hade möjlighet att komma så går det så klart jättebra att ringa till oss på 020-22 00 02 för att ställa frågor om synfelsbehandlingar eller boka en tid för en kostnadsfri bedömning av dina ögons möjligheter att opereras. Du kan även kontakta oss här på bloggen eller på vår Facebooksida.

  
Jeanette är marknadsansvarig på Capio Medocular. Har arbetat med marknadsföring av sjukvård i drygt 30 år. Jobbade tidigare med ögonkirurgiska produkter på Pharmacia och sedan som marknadschef på ett Elisabeth Sjukhuset. Uppskattar skogen, naturen och att läsa och resa.

Kommentera detta inlägg